100% natuurlijke Belgische water kefir, what else ?

Water kefir is een gefermenteerde drank gemaakt met kefirkorrels, “tibicos” genoemd. Onze water kefir bevat weinig suiker en is uitstekend voor de gezondheid. Dit voorouderlijk middel bevat namelijk veel probiotica die het immuunsysteem stimuleren en het spijsverteringsstelsel reguleren.

Hoog in probiotica
Laag in suiker
Vol van smaak

Appel - gember

Het perfecte evenwicht tussen de zoetheid van vers appelsap en de kruidigheid van gember van hoge kwaliteit zal uw zintuigen prikkelen.

Ons appelsap komt voor 100% uit België. Onze gember wordt koud geperst door een Belgisch bedrijf dat veel aandacht besteedt aan de herkomst en de kwaliteit van zijn product.

Al onze ingrediënten zijn 100% biologisch, uiteraard ! 


BESTEL HIER


Tibicos Lemon Mint

Munt - Citroen

Slechts één slokje en u wordt al teruggebracht naar uw mooiste zomerherinneringen! Eerst voel je de toets van citroen, gevolgd door de gulle smaak van verse munt.

Zoals voor al onze ingrediënten, proberen we zo dicht mogelijk bij de producenten te staan! Onze biologische munt komt rechtstreeks van Belgische en Nederlandse velden.

Ons citroensap wordt koudgeperst door een Belgisch bedrijf in Brussel.SHOP HERE

Tibicos Forest fruits

Bosvruchten

Nature at its berry best !

Echte frambozen en bosbessen geven onze kefir zijn mooie kleur en uitstekende smaak. Een vleugje hibiscus voegt ook een bloemige en pittige smaak toe.

Zoals bij al onze producten zijn onze ingrediënten 100% natuurlijk! We brouwen echt fruiten en hibiscusbloemen in onze kefir. Geen toevoegingen, smaakstoffen of concentraten!SHOP HERE